Хочу поділитися з вами своєю знахідкою: торт «Лінивий Наполеон». Торт виходить хрусткий, в міру солодкий, а крем дуже смачний, пальчики оближеш.
Інгредієнти:
Приготування:
З’єднати яйце, цукор, борошно та ванільний цукор. Добре перемішати масу, додавши молоко, потім помістити на вогонь. Варити крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне, потім зняти з вогню, дати охолонути, додай вершкове масло, все перемішати.
Збираємо торт шарами. Перший шар – печиво «Вушка», викладаємо на блюдо, я брала форму для випічки, так зручніше, крем не розтікається.
Другий шар – промазуємо кремом, не шкодуємо крем, чим більше промажеш тим смачніше буде. Всі шари повторити, доки не закінчаться інгредієнти.
Тепер присипаємо крем крихтою з печива.
Час приготування – 20-30 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…