Інгредієнти:
Приготування:
Беремо воду, розчинну каву, цукор. У глибоку склянку вливаємо воду і насипаємо каву.
Збиваємо міксером на високій швидкості близько 3 хвилин, до піни. Далі всипаємо цукор.
І збиваємо ще кілька хвилин. У результаті виходить така стійка піна-суфле.
Консистенція виходить найніжніша, легка, тане у роті. Смак-чиста кава! Мені здається влітку в спеку можна ласувати таким суфле замість морозива)
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…