Хочете ситно та смачно нагодувати всю родину? Ароматні капустяні котлетки із золотистою скоринкою – ідеальний варіант для прекрасного обіду чи вечері!
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте капусту, зніміть верхні листи, виріжте качан. Дрібно наріжте капусту;
Налийте в каструлю літр води, після закипання перекладіть у воду капусту. Варіть під кришкою на маленькому вогні близько 12 хвилин до розм’якшення;
Відкиньте капусту на друшляк. Зачекайте, коли вода стече, а капуста охолоне;
Подрібніть цибулю та часник. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору. Додайте часник і обсмажуйте ще пів хвилини;
Злегка відіжміть нашатковану капусту, перекладіть її в миску. Додайте яйця, подрібнену зелень, обсмажену цибулю та часник. Висипте борошно, сіль, перець та спеції;
Перемішайте інгредієнти. Зачекайте 5 хвилин і знову перемішайте. Формуйте котлетки і відразу викладайте на розігріту сковорідку з олією;
Обсмажуйте котлети по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Подавайте капустяні котлетки до столу зі сметаною! Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…