Хочете ситно та смачно нагодувати всю родину? Ароматні капустяні котлетки із золотистою скоринкою – ідеальний варіант для прекрасного обіду чи вечері!
Інгредієнти:
Приготування:
Промийте капусту, зніміть верхні листи, виріжте качан. Дрібно наріжте капусту;
Налийте в каструлю літр води, після закипання перекладіть у воду капусту. Варіть під кришкою на маленькому вогні близько 12 хвилин до розм’якшення;
Відкиньте капусту на друшляк. Зачекайте, коли вода стече, а капуста охолоне;
Подрібніть цибулю та часник. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору. Додайте часник і обсмажуйте ще пів хвилини;
Злегка відіжміть нашатковану капусту, перекладіть її в миску. Додайте яйця, подрібнену зелень, обсмажену цибулю та часник. Висипте борошно, сіль, перець та спеції;
Перемішайте інгредієнти. Зачекайте 5 хвилин і знову перемішайте. Формуйте котлетки і відразу викладайте на розігріту сковорідку з олією;
Обсмажуйте котлети по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Подавайте капустяні котлетки до столу зі сметаною! Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…