Нове

Рецепт капустяних котлет: бюджетно, смачно, незвичайно

Хочете ситно та смачно нагодувати всю родину? Ароматні капустяні котлетки із золотистою скоринкою – ідеальний варіант для прекрасного обіду чи вечері!

Інгредієнти:

  • Капуста – 900 г
  • Цибуля – 200 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 100 г
  • Часник – 7 г
  • Зелень – за смаком
  • Сіль, чорний та червоний перець – за смаком
  • Рослинна олія – ​​для смаження

Приготування:

Промийте капусту, зніміть верхні листи, виріжте качан. Дрібно наріжте капусту;

Налийте в каструлю літр води, після закипання перекладіть у воду капусту. Варіть під кришкою на маленькому вогні близько 12 хвилин до розм’якшення;

Відкиньте капусту на друшляк. Зачекайте, коли вода стече, а капуста охолоне;

Подрібніть цибулю та часник. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору. Додайте часник і обсмажуйте ще пів хвилини;

Злегка відіжміть нашатковану капусту, перекладіть її в миску. Додайте яйця, подрібнену зелень, обсмажену цибулю та часник. Висипте борошно, сіль, перець та спеції;

Перемішайте інгредієнти. Зачекайте 5 хвилин і знову перемішайте. Формуйте котлетки і відразу викладайте на розігріту сковорідку з олією;

Обсмажуйте котлети по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.

Подавайте капустяні котлетки до столу зі сметаною! Смачного!

 

Нове

Популярне