Хочете ситно та смачно нагодувати всю родину? Ароматні капустяні котлетки із золотистою скоринкою – ідеальний варіант для прекрасного обіду чи вечері!
Інгредієнти:
- Капуста – 900 г
- Цибуля – 200 г
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 100 г
- Часник – 7 г
- Зелень – за смаком
- Сіль, чорний та червоний перець – за смаком
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
Промийте капусту, зніміть верхні листи, виріжте качан. Дрібно наріжте капусту;
Налийте в каструлю літр води, після закипання перекладіть у воду капусту. Варіть під кришкою на маленькому вогні близько 12 хвилин до розм’якшення;
Відкиньте капусту на друшляк. Зачекайте, коли вода стече, а капуста охолоне;
Подрібніть цибулю та часник. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору. Додайте часник і обсмажуйте ще пів хвилини;
Злегка відіжміть нашатковану капусту, перекладіть її в миску. Додайте яйця, подрібнену зелень, обсмажену цибулю та часник. Висипте борошно, сіль, перець та спеції;
Перемішайте інгредієнти. Зачекайте 5 хвилин і знову перемішайте. Формуйте котлетки і відразу викладайте на розігріту сковорідку з олією;
Обсмажуйте котлети по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Подавайте капустяні котлетки до столу зі сметаною! Смачного!