Страва в готовому вигляді виходить ситною, красивою і дуже апетитною. Наша оригінальна закуска подобається всім із першого шматочка.
Інгредієнти:
Заливка:
Приготування:
Почнемо приготування з начинки. Курку пропускаємо через м’ясорубку. Там же перекручуємо цибулю та часник. Поміщаємо фарш у велику миску. Тремо сир і відправляємо до м’яса. Петрушку рубаємо ножем і додаємо в загальну миску. Розбиваємо туди ж яйце. Всипаємо всі спеції та сіль. Обов’язково додаємо сметану та перемішуємо масу.
Готову суміш ділимо на 2 частини. Розкладаємо лаваш на столі та змащуємо половиною начинки. Також чинимо з іншими інгредієнтами. Завертаємо лаваші в рулет і нарізаємо на шматочки.
Форму для запікання (з високими бортиками) змащуємо олією та ставимо в неї наші рулетики зрізом догори.
Для заливання змішуємо яйця, сіль та молоко. Поливаємо зверху рулетики і забираємо форму в розігріту до 180 ° С духовку на 30-40 хвилин. Заливка відмінно просочить рулетики і зробить лаваш м’яким та ніжним. Готову закуску подаємо у будь-якому вигляді.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…