Сьогодні готую ресторанну страву з курки в домашніх умовах просто, швидко та смачно.
Страва може бути самостійною, а також підходить до будь-якого гарніру. Це дуже хороший варіант обіду чи вечері для всієї родини чи святкового застілля.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку зробимо панірувальну суміш. Для цього в пакеті я змішала борошно, панірувальні сухарі, сіль, мелений перець, паприку і добре перемішала.
Прямо в пакет перекладаємо заздалегідь добре промиті та обсушені курячі стегна. Добре все перемішуємо.
У сковороді розігріваємо олію і перекладаємо курячі стегна обсмажуватися. Робимо це на досить сильному вогні до гарного рум’яного кольору з обох боків.
Поки курка обсмажується, до вершків додаю добре подрібнений часник і нашатковану петрушку, перемішую вилкою.
Як тільки курка обсмажилася з обох боків, вливаю вершки із зеленню. Вогонь відразу робимо мінімальним і томимо під закритою кришкою 20 хвилин, періодично перевертаючи, щоб нічого не підгоріло.
І страва готова! Все дуже просто та швидко! Подавайте гарячим із будь-яким гарніром.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…