Готується швидко, на смак у міру солодкий та дуже ніжний. У літню спеку саме те! Не потрібно вмикати духовку чи плиту. До того ж, перед подачею рулет настоюється в холодильнику, а їсти його прохолодним — одне задоволення!
Інгредієнти:
Приготування:
Будь-яке пісочне печиво подрібнюємо у кухонному блендері до стану крихти. Якщо немає блендера, можна подрібнити за допомогою качалки, поклавши печиво в пакет.
Крихту перекладаємо в глибоку миску, просіюємо туди какао, щоб не було грудочок і додаємо молоко. Добре перемішуємо до однорідного стану.
Далі готуємо крем:
Добре охолоджені вершки жирністю 33% збиваємо із цукровою пудрою до появи піків. Перекладаємо в глибоку миску та додаємо кокосову стружку. Знову добре перемішуємо до однорідності.
Тепер збираємо десерт.
Застилаємо робочу поверхню харчовою плівкою. Перекладаємо основу з печива на плівку і розкочуємо в пласт приблизно 3-5 мм. товщиною. Викладаємо зверху начинку, рівномірно розподіляємо, залишаючи з одного краю досить багато місця.
Починаємо скручувати рулет за допомогою плівки: трохи повертаємо і злегка притискаємо, як роли. Після того, як скрутили рулет, щільно пакуємо його в ту ж плівку, краї закручуємо і злегка ущільнюємо. Забираємо в холодильник на одну-дві години, щоб десерт добре просочився і вершки остигли.
Після того, як рулет настоявся, дістаємо його з холодильника, видаляємо плівку та нарізаємо на порційні шматочки. Десерт вийшов дуже смачним!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…