Нове

“Райський” десерт Баунті: без духовки та без випікання

Готується швидко, на смак у міру солодкий та дуже ніжний. У літню спеку саме те! Не потрібно вмикати духовку чи плиту. До того ж, перед подачею рулет настоюється в холодильнику, а їсти його прохолодним — одне задоволення!

Інгредієнти:

  • печиво пісочне – 220 г
  • какао – 4 ст.л.
  • молоко – 150 мл
  • кокосова стружка – 100 г
  • цукрова пудра – 100 г
  • вершки 33-35% – 200 мл

Приготування:

Будь-яке пісочне печиво подрібнюємо у кухонному блендері до стану крихти. Якщо немає блендера, можна подрібнити за допомогою качалки, поклавши печиво в пакет.

Крихту перекладаємо в глибоку миску, просіюємо туди какао, щоб не було грудочок і додаємо молоко. Добре перемішуємо до однорідного стану.

Далі готуємо крем:

Добре охолоджені вершки жирністю 33% збиваємо із цукровою пудрою до появи піків. Перекладаємо в глибоку миску та додаємо кокосову стружку. Знову добре перемішуємо до однорідності.

Тепер збираємо десерт.

Застилаємо робочу поверхню харчовою плівкою. Перекладаємо основу з печива на плівку і розкочуємо в пласт приблизно 3-5 мм. товщиною. Викладаємо зверху начинку, рівномірно розподіляємо, залишаючи з одного краю досить багато місця.

Починаємо скручувати рулет за допомогою плівки: трохи повертаємо і злегка притискаємо, як роли. Після того, як скрутили рулет, щільно пакуємо його в ту ж плівку, краї закручуємо і злегка ущільнюємо. Забираємо в холодильник на одну-дві години, щоб десерт добре просочився і вершки остигли.

Після того, як рулет настоявся, дістаємо його з холодильника, видаляємо плівку та нарізаємо на порційні шматочки. Десерт вийшов дуже смачним!

Нове

Популярне