Інгредієнти:
Приготування:
У каструльку наливаємо гарячу воду, ставимо на неї тарілку, викладаємо в тарілку сир Філадельфія, вершкове масло, перемішуємо до рідкого стану.
Додаємо цукровий пісок, лимонний сік та розмішуємо віночком.
Викладаємо сметану, наливаємо молоко і знову розмішуємо віночком.
Поступово додаємо яєчні жовтки і розмішуємо віночком. Насипаємо борошно та змішуємо віночком.
У чисту тарілку вливаємо яєчні білки і збиваємо міксером до білої маси, всипаючи паралельно цукровий пісок.
Поступово викладаємо у вершкову масу білки та змішуємо віночком.
Дно форми 18 см загортаємо фольгою і ставимо у більшу форму. Вливаємо тісто на пергамент та у велику форму вливаємо гарячу воду.
Випікаємо 10 хвилин при 200 градусах, потім 50 хвилин при 160 градусах
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…