Інгредієнти:
- Вершковий сир (Філадельфія) – 200 г
- Вершкове масло (м’яке) – 25 г
- Цукор – 150 г (70 г у вершкову масу та 80 г у яєчні білки)
- Яйця – 4 штуки (4 жовтки та 4 білки)
- Сметана – 65 г
- Молоко (кімнатної температури) – 65 г
- Борошно – 45 г
- Сік лимона – 15 г
Приготування:
У каструльку наливаємо гарячу воду, ставимо на неї тарілку, викладаємо в тарілку сир Філадельфія, вершкове масло, перемішуємо до рідкого стану.
Додаємо цукровий пісок, лимонний сік та розмішуємо віночком.
Викладаємо сметану, наливаємо молоко і знову розмішуємо віночком.
Поступово додаємо яєчні жовтки і розмішуємо віночком. Насипаємо борошно та змішуємо віночком.
У чисту тарілку вливаємо яєчні білки і збиваємо міксером до білої маси, всипаючи паралельно цукровий пісок.
Поступово викладаємо у вершкову масу білки та змішуємо віночком.
Дно форми 18 см загортаємо фольгою і ставимо у більшу форму. Вливаємо тісто на пергамент та у велику форму вливаємо гарячу воду.
Випікаємо 10 хвилин при 200 градусах, потім 50 хвилин при 160 градусах
Смачного!