Рецепти

Пишний омлет в духовці: як приготувати поживну страву на сніданок

Напевно, всіх людей, хто ходив у садок, можна умовно поділити на два типи – тих, хто любив їсти у садку та тих, хто ненавидів. Якщо ви належите до першого, і із задоволенням згадуєте молочні каші, какао та омлет, тоді цей рецепт обов’язково вам сподобається!

Інгредієнти:

  • Яйця – 5 шт.
  • Молоко – 1 склянка
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

Підготуйте всі інгредієнти, які нам знадобляться.

Вбийте яйця у глибоку миску. Вінчиком або вилкою трохи перемішайте до об’єднання. Збивати яйця до пишноти не потрібно.

Влийте молоко і додайте трохи солі за смаком. Акуратно перемішайте, не додаючи суміші надлишкового повітря.

Підготуйте жароміцну форму і змастіть її щедро вершковим маслом.

Вилийте яєчну суміш і відправте форму в розігріту до 200 градусів духовку.

Запікайте омлет близько 15 хвилин до апетитної рум’яної скоринки. У процесі не відкривайте духовку, щоб омлет залишався пишним.

Трохи остудити готовий омлет у формі, потім наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…