Напевно, всіх людей, хто ходив у садок, можна умовно поділити на два типи – тих, хто любив їсти у садку та тих, хто ненавидів. Якщо ви належите до першого, і із задоволенням згадуєте молочні каші, какао та омлет, тоді цей рецепт обов’язково вам сподобається!
Інгредієнти:
- Яйця – 5 шт.
- Молоко – 1 склянка
- Вершкове масло – 1 ст. л.
- Сіль за смаком
Приготування:
Підготуйте всі інгредієнти, які нам знадобляться.
Вбийте яйця у глибоку миску. Вінчиком або вилкою трохи перемішайте до об’єднання. Збивати яйця до пишноти не потрібно.
Влийте молоко і додайте трохи солі за смаком. Акуратно перемішайте, не додаючи суміші надлишкового повітря.
Підготуйте жароміцну форму і змастіть її щедро вершковим маслом.
Вилийте яєчну суміш і відправте форму в розігріту до 200 градусів духовку.
Запікайте омлет близько 15 хвилин до апетитної рум’яної скоринки. У процесі не відкривайте духовку, щоб омлет залишався пишним.
Трохи остудити готовий омлет у формі, потім наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.
Смачного!