Рецепти

Пишний молочний пиріг нашвидкуруч: готується просто, а смак неймовірний

Молочний пиріг “на кожен день”. Пишний, повітряний, легкий, м’який та дуже смачний! Готується дуже просто, із продуктів, які завжди знайдуться вдома. Ділюсь улюбленим рецептом.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 штуки
  • Цукор – 100 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Соняшникова олія – 70 мілілітрів
  • Молоко – 100 мілілітрів
  • Борошно – 170 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Вершкове масло – щоб змастити форму
  • Заморожені ягоди – 65 г (у мене чорна смородина)

Приготування:

У блюдце розбиваємо яйця, кладемо цукор, ванільний цукор і добре збиваємо віночком.

Наливаємо олію, змішуємо. Додаємо молоко, змішуємо.

Всипаємо борошно просіяне, перемішуємо. Додаємо розпушувач, розмішуємо.

На форму 20 см викладаємо папір для випічки і промазуємо вершковим маслом, наливаємо тісто і посипаємо замороженими ягодами.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку – на 30 хвилин.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…