Молочний пиріг “на кожен день”. Пишний, повітряний, легкий, м’який та дуже смачний! Готується дуже просто, із продуктів, які завжди знайдуться вдома. Ділюсь улюбленим рецептом.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 штуки
- Цукор – 100 г
- Ванільний цукор – 10 г
- Соняшникова олія – 70 мілілітрів
- Молоко – 100 мілілітрів
- Борошно – 170 г
- Розпушувач – 10 г
- Вершкове масло – щоб змастити форму
- Заморожені ягоди – 65 г (у мене чорна смородина)
Приготування:
У блюдце розбиваємо яйця, кладемо цукор, ванільний цукор і добре збиваємо віночком.
Наливаємо олію, змішуємо. Додаємо молоко, змішуємо.
Всипаємо борошно просіяне, перемішуємо. Додаємо розпушувач, розмішуємо.
На форму 20 см викладаємо папір для випічки і промазуємо вершковим маслом, наливаємо тісто і посипаємо замороженими ягодами.
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку – на 30 хвилин.
Смачного!