Виходять неймовірно смачні!
Інгредієнти:
Для тіста
Для начинки
Для змащування
Приготування:
У миску вливаємо воду та молоко. Додаємо цукор, сухі дріжджі та перемішуємо.
Вливаємо білок та перемішуємо. Просіюємо борошно, додаємо сіль, розмішуємо лопаткою та замішуємо тісто. Викладаємо на стіл (присипаний борошном) і місимо 5 хв.
Всередину тіста кладемо вершкове масло і змішуємо в тісто.
Викладаємо тісто в тарілку (змащену олією), накриваємо рушником і залишаємо на годину.
Викладаємо тісто на стіл та ділимо на 9 частин. Шматочки скачуємо в кульки і змащуємо олією. Накриваємо плівкою та залишаємо на 10 хв.
Для начинки я змішала шоколадну пасту з кокосовою стружкою.
Беремо по одній кульці і розкочуємо руками. Викладаємо начинку.
Згортаємо в трубочку і трохи її розкочуємо, щоб була тонша. Зав’язуємо вузлом, хвостики пропускаємо через дірку та защіплюємо краї.
Викладаємо на лист з пергаментом, накриваємо і залишаємо на 15 хв.
Змащуємо жовтком, змішаним з молоком та випікаємо 25-30 хв при 180 град.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…