Нещодавно відкрила для себе рецепт незвичайних оладок з яблуком. Виходять пишні, ніжні та дуже смачні! Готуються просто та швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку тарілку викладаємо яйце, додаємо цукор, сіль, вливаємо теплий кефір і ретельно збиваємо все віночком до однорідної консистенції.
Просіюємо борошно, добре перемішуємо віночком. Всипаємо соду і знову перемішуємо віночком.
Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо тонкими кільцями.
Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо тісто. Потім зверху викладаємо кільця яблука та готуємо на повільному вогні під закритою кришкою.
Потім перевертаємо, накриваємо кришкою та готуємо до золотистості. Готові оладки, за бажанням, можна присипати цукровою пудрою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…