Нещодавно відкрила для себе рецепт незвичайних оладок з яблуком. Виходять пишні, ніжні та дуже смачні! Готуються просто та швидко.
Інгредієнти:
- Теплий кефір – 250 г
- Яйце – 1 штука
- Цукор – 20 г
- Сіль – щіпка
- Сода – 1/2 чайної ложки
- Ванілін
- Борошно – 200 г
- Рослинна олія – для смаження
- Яблуко – 1 штука
Приготування:
У глибоку тарілку викладаємо яйце, додаємо цукор, сіль, вливаємо теплий кефір і ретельно збиваємо все віночком до однорідної консистенції.
Просіюємо борошно, добре перемішуємо віночком. Всипаємо соду і знову перемішуємо віночком.
Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо тонкими кільцями.
Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо тісто. Потім зверху викладаємо кільця яблука та готуємо на повільному вогні під закритою кришкою.
Потім перевертаємо, накриваємо кришкою та готуємо до золотистості. Готові оладки, за бажанням, можна присипати цукровою пудрою.
Смачного!