Рецепт ледачих пиріжків швидкого приготування. Тут не потрібно замішувати тісто, для цього використовуємо звичайний тонкий лаваш. В якості начинки беремо м’ясний фарш, для соковитості і аромату змішуємо його з цибулею, часником і сметаною. Пиріжки виходять дуже соковитими всередині, з хрусткою рум’яною скоринкою зовні. Рецепт завжди виручить, коли потрібно швидко перекусити, а немає часу на приготування.
Інгредієнти:
Приготування:
Підготуйте м’ясну начинку для пиріжків. Цибулю і часник натріть на тертці або перебийте блендером в пюре. Подрібнену цибулю і часник перекиньте в фарш. Додайте сметану, сіль і мелений перець за смаком, ретельно перемішайте до однорідності. Якщо фарш вийде дуже густим, влийте трохи молока. М’який фарш буде легше намазати на лаваш.
Один тонкий лаваш розріжте на 4-5 однакових смужок, викладіть на рівну поверхню. Кожну смужку змастіть м’ясним фаршем, охоплюючи трохи більше половини лаваша.
Лаваш з начинкою скрутіть, отримуючи трикутник, після поверніть його до кінця лаваша.
Таким чином виконайте з іншими екземплярами.
Викладіть заготовки на деко, змастіть їх поверхню сметаною. Завантажте пиріжки на середню полицю розігрітої духовки, запікайте 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Поверхня пиріжків повинна злегка підрум’янитися, а м’ясний фарш всередині повністю приготуватися.
Пиріжки подайте на стіл в теплому вигляді.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…