Цей рецепт — це чудовий вибір для смачного сніданку чи перекусу протягом дня. Ця страва подарує вам неперевершений смак, особливий аромат та радість від власноруч створеної випічки.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
Змішуємо молоко з цукром та дріжджами. Збиваємо вершкове масло з яйцем, сіллю та сметаною. Просіюємо борошно. Додаємо рідинні інгредієнти та замішуємо тісто. Миску змащуємо рослинною олією. Викладаємо туди тісто, змащуємо маслом. Залишаємо на годину. Нарізаємо капусту. Нарізаємо цибулю великими кільцями. Відправляємо цибулю у сковорідку. Смажимо капусту протягом 10 хвилин. Тісто формуємо у кульки. Розхитуємо у коло. У центр положіть начинку й склейте краї. Противень змащуємо маслом. Викладаємо на нього пиріжки швом донизу. Прикриваємо серветкою й залишаємо на 10 хвилин. Змащуємо яйцем + молоком. Відправляємо в попередньо розігріту до 180 °С духовку на 25–30 хвилин. Тепер ваші апетитні пиріжки готові до подачі!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…