Назва «Жюльєн» прийшла до нас з французької кухні. Але якщо на батьківщині це слово означає особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, то у нас цим словом називається страва з грибів, запечених в сметані або в вершках під сирною скоринкою, а також роблять жульєн з курячого м’яса та морепродуктів. Однак автор нашого рецепта дав цю назву пирогу. Отже, зустрічайте: ніжний пісочний пиріг «Жюльєн» з куркою і грибами – шалено смачний і шалено ситний!
Для тіста:
Для начинки:
Для тіста:
Просіяти борошно і висипати на стіл гіркою, натерти на тертці маргарин. Додати яйце, тертий сир, сіль і мускатний горіх.
Всі інгредієнти з’єднати і замісити тісто. Тісто загорнути в плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
Для начинки:
Курячі грудки відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.
Цибулю очистити і нарізати кубиками. На сковороді обсмажити цибулю з додаванням олії до золотистого кольору, додати гриби і смажити, поки не випарується рідина. Додати дрібно нарізані шматочки відвареної грудки.
Для заливки:
У глибокій тарілці змішати сметану, вершки, додати борошно, сіль і перець. Цю заливку влити до курки з грибами і тушкувати до загустіння.
Форму змастити маслом, тісто розкачати і викласти у форму, зробити бортики. Викласти начинку і посипати тертим сиром. Випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…