М’який, ароматний та повітряний яблучний пиріг! Мінімум продуктів, які завжди є на кухні.
Інгредієнти:
Приготування:
Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо на шматочки невеликого розміру. Розігріваємо сковороду, додаємо вершкове масло яблука. Посипаємо цукром і поливаємо соком лимонним.
Перемішуємо та перекладаємо в тарілку.
У чисту миску вливаємо білки та збиваємо міксером, всипаючи цукор.
У чисту миску кладемо м’яке вершкове масло, насипаємо цукор і збиваємо міксером (поступово вливаючи жовтки).
Білки з’єднуємо з жовтками та розмішуємо.
Насипаємо борошно, розпушувач і змішуємо.
Форму 18 см застилаємо пергаментом та виливаємо тісто.
Зверху кладемо яблука та випікаємо при 180 градусах – 45 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…