Нове

Пиріг з вишнею по-новому, незвичайний новий смак

Цей пиріг є результатом мого експерименту. Дуже люблю випічку з вишнею, але традиційні рецепти вже трохи набридли і я вирішила поекспериментувати. Але про все по порядку.

За основу взяла тісто на сметані. У глибокій чаші збиваємо яйця із цукром. Далі до яєць додаємо сметану. Сметану додаємо акуратно силіконовою лопаткою.

Потім просіюємо борошно та розпушувач. Також акуратно втручаємо борошно, рухами знизу нагору. І в кінці в тісто додаємо кокосову стружку, ще раз все перемішуємо.

Тісто готове, перекладаємо його в застелену пергаментом форму (у мене форма 24 сантиметри в діаметрі) і зверху викладаємо цілі ягоди вишні, попередньо видаливши з них кісточки

Верх пирога я трохи посипала цукром.

Пиріг ставимо в розігріту до 165-170 градусів духовку 30-35 хвилин

Готовність пирога перевіряємо дерев’яною шпажкою, вона має виходити абсолютно сухою.

Готовий пиріг даємо охолонути, дістаємо з форми і посипаємо цукровою пудрою.

Інгредієнти:

яйця – 3 шт

цукор – 180 г

сметана – 200 г

борошно – 180-200 г

розпушувач – 15 г

кокосова стружка – 80 г

вишня – 300-400 г

цукор – 1ст. л.

Нове

Популярне