Без грама борошна! Без замішування тіста! Настільки все просто і швидко, що цей рецепт просто знахідка для тих, у кого немає часу довго стояти біля плити, але при цьому хочеться порадувати близьких чимось смачненьким.
Інгредієнти:
Приготування:
Як я вже сказала, тісто тут не потрібно замішувати. Ми візьмемо вже готове листкове тісто.
Тісто треба заздалегідь розморозити. Поки воно розморожується, приготуємо начинку для пирога.
На сковороді обсмажуємо гриби на олії або вершковому маслі. Смажимо доти, доки не випарується рідина. Сіль та спеції (у мене зазвичай тільки чорний мелений перець) додаємо до смаку.
Сир натираємо на тертці.
Як тільки тісто розморозиться, руками розподіляємо його формою, сформувавши бортики. Форма має бути злегка змащена олією. Форму з тістом відправляємо у розігріту духовку на 15 хвилин, температура 200 градусів.
Потім дістаємо з духовки, викладаємо на тісто обсмажені гриби, посипаємо тертим сиром та додаємо заливку. Для заливання збиваємо до однорідності яйця та молоко.
Готуємо пиріг у духовці ще 30 хвилин. За 5-7 хвилин до готовності за бажанням можна додатково посипати зверху сиром і розкласти кілька обсмажених грибочків, щоб вийшло гарно. А готовий пиріг можна посипати свіжою зеленню.
Виходить дуже смачно! Сподіваюся, вам сподобається цей швидкий і простий пиріг із листкового тіста.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…