Соковитий повітряний пиріг, не вимагає ніяких особливих інгредієнтів, всі продукти є у господині під рукою.
Інгредієнти:
Приготування:
Промите куряче філе нарізаємо на шматочки, натираємо їх сіллю з додаванням дрібно рубаного часнику та перцю. Залишаємо на пів години, щоб м’ясо просочилося. Цибулину очищаємо, промиваємо і дрібно рубаємо. Кабачок промиваємо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо кільцями
Потім обсмажуємо шматочки курки на розпеченій сковороді до утворення рум’яної скоринки.
У чаші блендера збиваємо яйця з сіллю і молоком, поступово підсипаємо борошно з розпушувачем і улюблені приправи. У нас має вийти тісто середньої густоти, як на оладки.
У тісто додаємо шматочки курки, подрібнену цибулю та натертий на тертці сир. Ретельно все перемішуємо дерев’яною ложкою. Дно форми посипаємо панірувальними сухарями і викладаємо тісто з начинкою. Акуратно розрівнюємо його, зверху викладаємо кільця кабачка, змащуємо сметаною присипаємо натертим сиром.
Відправляємо в попередньо прогріту духовку до 190 С випікатися приблизно 40 хвилин до золотистої скоринки. Приготувати такий пиріг можна не тільки в духовці, а й у мультиварці.
Готовий пиріг дістаємо із духовки. Аромат витає по всій кухні. Прикриваємо пиріг кухонним рушником і даємо йому трохи охолонути. Далі розрізаємо пиріг на порційні шматки. Пиріг вийшов дуже смачний, соковитий.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…