Соковитий повітряний пиріг, не вимагає ніяких особливих інгредієнтів, всі продукти є у господині під рукою.
Інгредієнти:
Приготування:
Промите куряче філе нарізаємо на шматочки, натираємо їх сіллю з додаванням дрібно рубаного часнику та перцю. Залишаємо на пів години, щоб м’ясо просочилося. Цибулину очищаємо, промиваємо і дрібно рубаємо. Кабачок промиваємо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо кільцями
Потім обсмажуємо шматочки курки на розпеченій сковороді до утворення рум’яної скоринки.
У чаші блендера збиваємо яйця з сіллю і молоком, поступово підсипаємо борошно з розпушувачем і улюблені приправи. У нас має вийти тісто середньої густоти, як на оладки.
У тісто додаємо шматочки курки, подрібнену цибулю та натертий на тертці сир. Ретельно все перемішуємо дерев’яною ложкою. Дно форми посипаємо панірувальними сухарями і викладаємо тісто з начинкою. Акуратно розрівнюємо його, зверху викладаємо кільця кабачка, змащуємо сметаною присипаємо натертим сиром.
Відправляємо в попередньо прогріту духовку до 190 С випікатися приблизно 40 хвилин до золотистої скоринки. Приготувати такий пиріг можна не тільки в духовці, а й у мультиварці.
Готовий пиріг дістаємо із духовки. Аромат витає по всій кухні. Прикриваємо пиріг кухонним рушником і даємо йому трохи охолонути. Далі розрізаємо пиріг на порційні шматки. Пиріг вийшов дуже смачний, соковитий.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…