До вашої уваги пропоную найпростіший рецепт десерту – манник. Манник один із найпопулярніших і найпростіших у приготуванні пирогів.
Приготуйте апетитний, ніжний, пишний десерт з абрикосами за рецептом і порадуйте сім’ю смачним чаюванням.
Інгредієнти:
Приготування:
Манку замішуємо з кефіром, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо на 20 хвилин. У чашу міксера розбиваємо 2 яйця, додаємо цукор та збиваємо до однорідної маси. У миску з манкою відправляємо збиті яйця, борошно, розпушувач та розтоплене (підігріте в сотейнику) вершкове масло. Все добре перемішуємо.
Внутрішню частину сковороди змащуємо вершковим маслом, перекладаємо тісто в сковороду та зверху викладаємо очищені від кісточок абрикоси. Сковороду відправляємо у розігріту до 165 градусів духовку на 40 – 45 хвилин. Готовий манник з абрикосами викладаємо на тарілку та подаємо до столу.
За бажанням можна посипати апетитний десерт цукровою пудрою. Смачного.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…