Нове

Пиріг з абрикосами: покроковий рецепт смачної випічки

До вашої уваги пропоную найпростіший рецепт десерту – манник. Манник один із найпопулярніших і найпростіших у приготуванні пирогів.

Приготуйте апетитний, ніжний, пишний десерт з абрикосами за рецептом і порадуйте сім’ю смачним чаюванням.

Інгредієнти:

  • Борошно – 70 г
  • Манна крупа – 180 г
  • Яйця – 2 шт
  • Цукор – 70 г
  • Кефіру (жирність 3,2%) – 230 мл
  • Вершкове масло – 50 г
  • Розпушувач – 1 ч. ложка
  • Абрикоси – 4 шт

Приготування:

Манку замішуємо з кефіром, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо на 20 хвилин. У чашу міксера розбиваємо 2 яйця, додаємо цукор та збиваємо до однорідної маси. У миску з манкою відправляємо збиті яйця, борошно, розпушувач та розтоплене (підігріте в сотейнику) вершкове масло. Все добре перемішуємо.

Внутрішню частину сковороди змащуємо вершковим маслом, перекладаємо тісто в сковороду та зверху викладаємо очищені від кісточок абрикоси. Сковороду відправляємо у розігріту до 165 градусів духовку на 40 – 45 хвилин. Готовий манник з абрикосами викладаємо на тарілку та подаємо до столу.

За бажанням можна посипати апетитний десерт цукровою пудрою. Смачного.

Нове

Популярне