Швидкий, смачний та повітряний пиріг. Така випічка порадує не тільки вашу родину, а й виручить, якщо гості на порозі. Для приготування можна використовувати не тільки абрикоси, а й будь-які інші фрукти та ягоди.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця збиваю з цукром та ваніліном (близько 5 хвилин на високій швидкості міксера).
Додаю борошно і розпушувач. Все дуже акуратно перемішую лопаткою.
Форму для випічки змащу вершковим маслом і перекладаю в неї тісто. Зверху укладаю половинки абрикосів.
Випікаю в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Готовий пиріг посипаю цукровою пудрою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…