Сьогодні я хочу запропонувати приготувати пиріг “Яблучний рай”. Повітряний м’який та дуже смачний пиріг з яблуками та лимонною глазур’ю.
Інгредієнти:
Глазур
Приготування:
У миску кладемо яйця 4 шт., 150 г цукру і збиваємо міксером до пишної світлої маси.
Вливаємо розтоплене вершкове масло 120 г, вершки 10% 100 г, і перемішуємо вінчиком.
Додаємо щіпку солі, кокосову стружку 80 г, цедру одного лайма (можна лимона), 2 ч.л. розпушувача та просіюємо 160 г борошна. Все добре перемішуємо.
Яблука 3 шт (у мене голден) нарізаємо кубиками і викладаємо в тісто. Все перемішуємо.
У форму (у мене 22 см) з пергаментом викладаємо тісто. Випікаємо 40 хвилин при 180 °C.
Готуємо глазур. До цукрової пудри 80-100 г додаємо сік лайм з якого ми знімали цедру та перемішуємо.
Поливаємо пиріг глазур’ю і даємо їй застигнути.
Наш яблучний пиріг готовий. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…