Сьогодні я хочу запропонувати приготувати пиріг “Яблучний рай”. Повітряний м’який та дуже смачний пиріг з яблуками та лимонною глазур’ю.
Інгредієнти:
Глазур
Приготування:
У миску кладемо яйця 4 шт., 150 г цукру і збиваємо міксером до пишної світлої маси.
Вливаємо розтоплене вершкове масло 120 г, вершки 10% 100 г, і перемішуємо вінчиком.
Додаємо щіпку солі, кокосову стружку 80 г, цедру одного лайма (можна лимона), 2 ч.л. розпушувача та просіюємо 160 г борошна. Все добре перемішуємо.
Яблука 3 шт (у мене голден) нарізаємо кубиками і викладаємо в тісто. Все перемішуємо.
У форму (у мене 22 см) з пергаментом викладаємо тісто. Випікаємо 40 хвилин при 180 °C.
Готуємо глазур. До цукрової пудри 80-100 г додаємо сік лайм з якого ми знімали цедру та перемішуємо.
Поливаємо пиріг глазур’ю і даємо їй застигнути.
Наш яблучний пиріг готовий. Смачного!
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…