Сьогодні я хочу запропонувати приготувати пиріг “Яблучний рай”. Повітряний м’який та дуже смачний пиріг з яблуками та лимонною глазур’ю.
Інгредієнти:
Глазур
Приготування:
У миску кладемо яйця 4 шт., 150 г цукру і збиваємо міксером до пишної світлої маси.
Вливаємо розтоплене вершкове масло 120 г, вершки 10% 100 г, і перемішуємо вінчиком.
Додаємо щіпку солі, кокосову стружку 80 г, цедру одного лайма (можна лимона), 2 ч.л. розпушувача та просіюємо 160 г борошна. Все добре перемішуємо.
Яблука 3 шт (у мене голден) нарізаємо кубиками і викладаємо в тісто. Все перемішуємо.
У форму (у мене 22 см) з пергаментом викладаємо тісто. Випікаємо 40 хвилин при 180 °C.
Готуємо глазур. До цукрової пудри 80-100 г додаємо сік лайм з якого ми знімали цедру та перемішуємо.
Поливаємо пиріг глазур’ю і даємо їй застигнути.
Наш яблучний пиріг готовий. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…