Цей рецепт спробувала зовсім недавно і була здивована результатом – ніжний, вершковий, ароматний, звичайно всі інгредієнти ідеально підходять один одному, рецепт на той випадок, коли вечерю чи обід потрібно приготувати швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибуля 1 шт. нарізаю кубиками і викладаю на розігріту сковороду з додаванням невеликої кількості олії. Куряче філе 2 шт. нарізаю на шматочки.
Періодично помішую, щоб кожен шматочок обсмажувався.
Нарізаю гриби 150 г і обсмажую все разом до випаровування рідини. Солю, перчу до смаку, додаю спеції (базилик, паприку). Кладу сметану (вершки) перемішую і тушу ще хвилин 7. Додаю 1 ст. л. крохмалю і перемішую.
Далі натираю сир 50 г і перемішую, до розплавлення сиру.
Лаваш нарізаю на прямокутники за діаметром форми. Викладаю лаваш, зверху розподіляю начинку. Так повторюю до кінця, зверху трохи посипаю сиром.
Відправляю в розігріту духовку за 180 градусів на 15 хвилин.
Вершковий смак та відмінний аромат!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…