Цей рецепт спробувала зовсім недавно і була здивована результатом – ніжний, вершковий, ароматний, звичайно всі інгредієнти ідеально підходять один одному, рецепт на той випадок, коли вечерю чи обід потрібно приготувати швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибуля 1 шт. нарізаю кубиками і викладаю на розігріту сковороду з додаванням невеликої кількості олії. Куряче філе 2 шт. нарізаю на шматочки.
Періодично помішую, щоб кожен шматочок обсмажувався.
Нарізаю гриби 150 г і обсмажую все разом до випаровування рідини. Солю, перчу до смаку, додаю спеції (базилик, паприку). Кладу сметану (вершки) перемішую і тушу ще хвилин 7. Додаю 1 ст. л. крохмалю і перемішую.
Далі натираю сир 50 г і перемішую, до розплавлення сиру.
Лаваш нарізаю на прямокутники за діаметром форми. Викладаю лаваш, зверху розподіляю начинку. Так повторюю до кінця, зверху трохи посипаю сиром.
Відправляю в розігріту духовку за 180 градусів на 15 хвилин.
Вершковий смак та відмінний аромат!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…