Цей рецепт спробувала зовсім недавно і була здивована результатом – ніжний, вершковий, ароматний, звичайно всі інгредієнти ідеально підходять один одному, рецепт на той випадок, коли вечерю чи обід потрібно приготувати швидко.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Гриби (будь-які) – 150 г
- Сметана (вершки) – 4 ст. л.
- Крохмаль – 1 ст. л. (без гірки)
- Сир – 50 г
- Лаваш – 1 шт.
- Зелень за бажанням
Приготування:
Цибуля 1 шт. нарізаю кубиками і викладаю на розігріту сковороду з додаванням невеликої кількості олії. Куряче філе 2 шт. нарізаю на шматочки.
Періодично помішую, щоб кожен шматочок обсмажувався.
Нарізаю гриби 150 г і обсмажую все разом до випаровування рідини. Солю, перчу до смаку, додаю спеції (базилик, паприку). Кладу сметану (вершки) перемішую і тушу ще хвилин 7. Додаю 1 ст. л. крохмалю і перемішую.
Далі натираю сир 50 г і перемішую, до розплавлення сиру.
Лаваш нарізаю на прямокутники за діаметром форми. Викладаю лаваш, зверху розподіляю начинку. Так повторюю до кінця, зверху трохи посипаю сиром.
Відправляю в розігріту духовку за 180 градусів на 15 хвилин.
Вершковий смак та відмінний аромат!
Смачного!