Приготування ласощів – це завжди прекрасна можливість порадувати себе та близьких чимось смачним і ароматним. Рецепт пухких оладок, що розкривають усі секрети чудового смаку та ніжності, обов’язково стане вдалим доповненням до вашого кулінарного арсеналу.

Інгредієнти:

  • Борошно – 350-400 г
  • Яйце – 1 шт
  • Молоко – 500 мл
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л=
  • Цукор – 2-3 ст. л
  • Сіль – 0,5 ч. л
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

Підігріваємо молоко до теплого стану та переливаємо у велику миску. Додаємо 1 ложку цукру і дріжджі, перемішуємо віником, накриваємо рушником і відправляємо в тепле місце на 10-15 хвилин. Яйце збиваємо вінчиком. Додаємо в молоко яйце, сіль, залишений цукор і муку. Добре перемішуємо до однорідного густого тіста. Накриваємо миску і залишаємо на 1-1,5 години, тісто за цей час повинно подвоїтися. Розігріваємо на сковорідці рослинну олію, ложкою викладаємо на сковорідку оладки та смажимо їх з обох сторін до готовності.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…