Приготування ласощів – це завжди прекрасна можливість порадувати себе та близьких чимось смачним і ароматним. Рецепт пухких оладок, що розкривають усі секрети чудового смаку та ніжності, обов’язково стане вдалим доповненням до вашого кулінарного арсеналу.
Інгредієнти:
Приготування:
Підігріваємо молоко до теплого стану та переливаємо у велику миску. Додаємо 1 ложку цукру і дріжджі, перемішуємо віником, накриваємо рушником і відправляємо в тепле місце на 10-15 хвилин. Яйце збиваємо вінчиком. Додаємо в молоко яйце, сіль, залишений цукор і муку. Добре перемішуємо до однорідного густого тіста. Накриваємо миску і залишаємо на 1-1,5 години, тісто за цей час повинно подвоїтися. Розігріваємо на сковорідці рослинну олію, ложкою викладаємо на сковорідку оладки та смажимо їх з обох сторін до готовності.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…