Воно таке м’яке, повітряне, що немов тане в роті! Готуються дуже швидко і просто – цей рецепт завжди виручає.
Інгредієнти:
Приготування:
У розбиті курячі яйця насипаємо цукровий пісок, додаємо ванілін і ретельно розмішуємо вінчиком до однорідної консистенції.
Вершкове масло розтоплюємо (будь-яким зручним способом) і додаємо до яєчної суміші, розмішуємо. Додаємо в пару заходів борошна і висипаємо розпушувач, розмішуємо, замісивши тісто. Даємо тісту настоятися приблизно п’ять-десять хвилин.
Розкочуємо колобочки і перекладаємо на лист застеливши на нього пергаментний папір. Духовку розігріваємо до ста вісімдесяти градусів та ставимо печиво випікатися на п’ятнадцять хвилин.
Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…