Воно таке м’яке, повітряне, що немов тане в роті! Готуються дуже швидко і просто – цей рецепт завжди виручає.
Інгредієнти:
Приготування:
У розбиті курячі яйця насипаємо цукровий пісок, додаємо ванілін і ретельно розмішуємо вінчиком до однорідної консистенції.
Вершкове масло розтоплюємо (будь-яким зручним способом) і додаємо до яєчної суміші, розмішуємо. Додаємо в пару заходів борошна і висипаємо розпушувач, розмішуємо, замісивши тісто. Даємо тісту настоятися приблизно п’ять-десять хвилин.
Розкочуємо колобочки і перекладаємо на лист застеливши на нього пергаментний папір. Духовку розігріваємо до ста вісімдесяти градусів та ставимо печиво випікатися на п’ятнадцять хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…