Воно таке м’яке, повітряне, що немов тане в роті! Готуються дуже швидко і просто – цей рецепт завжди виручає.
Інгредієнти:
Приготування:
У розбиті курячі яйця насипаємо цукровий пісок, додаємо ванілін і ретельно розмішуємо вінчиком до однорідної консистенції.
Вершкове масло розтоплюємо (будь-яким зручним способом) і додаємо до яєчної суміші, розмішуємо. Додаємо в пару заходів борошна і висипаємо розпушувач, розмішуємо, замісивши тісто. Даємо тісту настоятися приблизно п’ять-десять хвилин.
Розкочуємо колобочки і перекладаємо на лист застеливши на нього пергаментний папір. Духовку розігріваємо до ста вісімдесяти градусів та ставимо печиво випікатися на п’ятнадцять хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…