Рецепти

Приготувати минтай за цим рецептом найпростіше, ділюсь ідеєю смачної вечері

Дуже смачна, корисна і проста в приготуванні риба. Адже склад минтаю практично нічим не поступається складу популярної червоної риби, щобільше, за деякими пунктами він навіть перевершує її!

За цим рецептом минтай виходить соковитим та апетитним.

Інгредієнти:

  • Минтай – 2 шт. (500 г)
  • Цибуля – 2 шт.
  • Масло вершкове – 50 г
  • Масло із зеленою цибулею – 2 кубики (40 г)
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Рибу потрібно почистити, відрізати плавці, вийняти чорну плівку із черевця та порізати на шматки.

Минтай потрібно посолити та поперчити до смаку.

Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі, а ще я додаю пару кубиків вершкового масла із зеленою цибулею.

На цибулю зверху викладаємо минтай та готуємо рибу 10 хвилин під кришкою.

Через 10 хвилин перевертаємо рибу та готуємо ще 6-7 хвилин.

Риба вже готова, дуже смачно з картопляним пюре.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…