Дуже смачна, корисна і проста в приготуванні риба. Адже склад минтаю практично нічим не поступається складу популярної червоної риби, щобільше, за деякими пунктами він навіть перевершує її!
За цим рецептом минтай виходить соковитим та апетитним.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу потрібно почистити, відрізати плавці, вийняти чорну плівку із черевця та порізати на шматки.
Минтай потрібно посолити та поперчити до смаку.
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі, а ще я додаю пару кубиків вершкового масла із зеленою цибулею.
На цибулю зверху викладаємо минтай та готуємо рибу 10 хвилин під кришкою.
Через 10 хвилин перевертаємо рибу та готуємо ще 6-7 хвилин.
Риба вже готова, дуже смачно з картопляним пюре.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…