Дуже смачна, корисна і проста в приготуванні риба. Адже склад минтаю практично нічим не поступається складу популярної червоної риби, щобільше, за деякими пунктами він навіть перевершує її!
За цим рецептом минтай виходить соковитим та апетитним.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу потрібно почистити, відрізати плавці, вийняти чорну плівку із черевця та порізати на шматки.
Минтай потрібно посолити та поперчити до смаку.
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі, а ще я додаю пару кубиків вершкового масла із зеленою цибулею.
На цибулю зверху викладаємо минтай та готуємо рибу 10 хвилин під кришкою.
Через 10 хвилин перевертаємо рибу та готуємо ще 6-7 хвилин.
Риба вже готова, дуже смачно з картопляним пюре.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…