Унікальне поєднання смаків чекає на вас у цьому рецепті смажених баклажанів з карамельною цибулею.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку баклажани миємо, чистимо та нарізаємо на кубики
Відправляємо їх у миску, посипаємо двома щіпками солі. Перемішаємо та залишимо на 30 хвилин
Зливаємо воду. Баклажани злегка відіжмемо руками або викладемо на паперовий рушник
Тепер зб’ємо одне яйце і заллємо їм баклажани
Додамо трохи соєвого соусу і добре перемішаємо. Відставимо в холодильник на годину. Обов’язково у процесі ще кілька разів перемішати
Тепер до баклажанів додамо пів чайної ложки солі та чорний мелений перець. Перемішаємо
Далі беремо одну невелику цибулину і нарізаємо її півкільцями
На гарячу сковороду наливаємо олію і відправляємо сюди цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору
Далі додамо одну щіпку цукру. Трохи потримаємо та прибираємо зі сковороди
Відправляємо сюди баклажани та кілька разів перемішуємо. Обсмажуємо до золотистого кольору
Додаємо цибулю. Також через часнодавку продавимо чотири зубчики часнику. Перемішаємо
Тепер до них кладемо одну столову ложку сметани і ще раз добре перемішаємо
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…