Обов’язково приготуйте та побалуйте своїх рідних незабутнім смаком свіжої та ароматної випічки.
Інгредієнти:
Інгредієнти для тесту:
Сироп Для просочення:
Глазур:
Приготування:
У миску відправляємо цукор, борошно, цедру, дрібно нарізані фундук та волоські горіхи. Додаємо сушену журавлину, в’ялену вишню, родзинки, сіль і соду. Добре змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо збиті яйця, сметану, сир, розтоплене в сотейнику вершкове масло. Все ретельно перемішуємо і перекладаємо (змащену зсередини вершковим маслом) силіконову форму для запікання. Форму з тістом відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Готовність паски перед тим, як дістати з духовки, перевіряйте за допомогою сірника або дерев’яної шпажки.
Поки запікається паска, приготуємо просочення для паски. У сотейник наливаємо коньяк, доводимо до кипіння, додаємо цукор, апельсиновий сік та ваніль. Все перемішуємо до повного розчинення цукру та проціджуємо сироп через сито. Після закінчення часу дістаємо з духовки, акуратно дістаємо з форми і зверху рясно поливаємо сиропом для просочення. Зверху змащуємо глазур’ю та прикрашаємо улюбленими ягодами. Для тих, хто не знає – глазур робиться дуже просто. У чашу міксера відправляємо білки, цукрову пудру, сік лимонний і все збиваємо в густу піну.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…