Сьогодні хочу поділитись простим рецептом пісочного печива. Воно ніжне, розсипчасте, готується просто і виглядає дуже симпатично!
Інгредієнти:
Випікати при 180° 12-15 хвилин. Час випікання та температура залежать від особливостей духовки
Приготування:
У тарілку для змішування додаю розм’якшене вершкове масло, всипаю цукрову пудру, додаю щіпку ваніліну та солі за смаком.
Трохи перемішую продукти лопаткою, щоб пудра не пилила і збиваю міксером приблизно 3-4 хвилини.
Розбиваю одне яйце, додаю столову ложку меду та виливаю одну столову ложку молока. Знову перемішую міксером.
Висипаю розпушувач, чайну ложку без гірки та частину заздалегідь просіяного борошна.
Перемішую продукти лопаткою. Висипаю залишок борошна та замішую м’яке тісто. Перекладаю тісто в кондитерський мішок.
Якщо немає кондитерського мішка, можна використовувати звичайний щільний пакет, відрізавши у нього куточок! Діаметр насадки 1 см. Відсаджую на лист смужки, залишаючи між ними невелику відстань.
Ставлю печиво випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Час випікання приблизно 12-15 хвилин. Печиво виходить дуже ніжне, розсипчасте, із приємним вершковим смаком!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…