Якщо у вас немає духовки, але хочеться приготувати домашній торт – можете сміливо використати сковорідку. Виходить анітрохи не гірше!
Інгредієнти:
Інгредієнти для крему:
Для прикрас:
Приготування:
У мисці за допомогою вінчика змішати яйця, сметану, цукор і розпушувач, просіяти борошно і знову перемішати. Тісто має вийти щільним.
Розігріту сковороду змастити вершковим маслом, викласти тонким шаром тісто і обсмажити з двох боків до готовності. З цієї кількості тіста виходить приблизно 5-6 млинців (залежить від діаметра сковороди).
Холодну сметану або вершки збити міксером, поступово додаючи згущене молоко. Крем має бути густим.
Тепер можна збирати торт, промазуючи кожен корж товстим шаром крему, не забудьте промазати боки. Заберіть торт у холодильник на 4-6 годин, але краще на всю ніч, щоб він краще просочився, а крем добре застиг.
Перед подачею до чаю прикрасьте торт на свій смак: ягодами, тертим або розтопленим шоколадом, або подрібненими горішками.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…