Не завжди торт – це дороге задоволення, наприклад, я знайшла дуже смачний крем для торта, який не б’є по кишені.
Це сирно-сметаний крем із додаванням маскарпоне. Маскарпоне, звичайно, продукт зовсім не дешевий, але нам знадобиться трошки маскарпоне, а крему вистачить на цілий торт.
Інгредієнти:
Приготування:
Сир викладаємо в миску, щоб крем був ніжнішим, можна заздалегідь перетерти сир через сито. Збиваємо сир міксером кілька хвилин.
Додаємо до сиру сметану, жирністю не менше 20%, я використовую 25% можна і 30% сметану. Додаємо цукор чи цукрову пудру. Кількість цукру та цукрової пудри регулюєте самі, виходячи зі своїх переваг.
Додаємо в крем маскарпоне та збиваємо до однорідної консистенції. Крем готовий! Забираємо його в холодильник на кілька годин.
Я зробила коржі окремо (раніше). Ви можете зробити свої або купити готові. Дістаємо коржі, змащуємо кремом, збираючи в торт. Зверху також наносимо крем і прикрашаємо. Я прикрасила ягідками винограду. Можна полуниці. Тут як то кажуть, що є вдома під рукою чи те, що захочете. Часто я посипаю тертим шоколадом. Теж виходить дуже смачно.
Крем дуже добре просочує торт, я рекомендую використовувати його для збирання торта, він не дуже густий, тому торт буде м’яким і ніжним.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…