Улюблений простий салат із 2х інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
Приготування дуже просте. Спочатку помиємо баклажани і розколюємо їх вилкою з усіх боків. Це важливий момент, оскільки баклажани будемо готувати цілими і під час приготування всередині утворюватиметься пара, яка може розірвати баклажан і забруднити вашу духовку.
Готуємо баклажани в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин до м’якості. Час приготування залежатиме як від розміру баклажанів, так і від духовки. Мої баклажани готувались 30 хвилин.
Після приготування баклажанам потрібно охолонути, а потім знімаємо з них шкірку, вона відходить легко і тонким шаром без м’якоті, звичайно, якщо ваші баклажани добре приготуються.
Баклажани без шкіри ріжемо великими шматочками.
Один великий або два середні помідори потрібно нарізати такими ж шматочками, як баклажани.
Баклажан змішуємо з помідором, солимо, додаємо трохи олії, кілька зубчиків часнику, перемішуємо.
У цей салат можна додавати будь-яку зелень, яка вам подобається (кріп, петрушка, зелена цибуля), я люблю кріп. Ще якщо любите можна додати нарізану півкільцями цибулю.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…