Просто, швидко, смачно і дуже зручно. Манка в сирниках не відчувається.
Інгредієнти:
Приготування:
Приготування цих сирників починаю ввечері. Дуже зручно, тому що вранці потрібно лише сформувати та посмажити.
Із сиром є два варіанти, перший – купити сир у брикеті, він однорідний. Другий варіант, крупнозернистий сир, наприклад, фермерський або домашній, його потрібно протерти через сито. Чим жирніший сир, тим ніжніші сирники.
До сиру всипаю цукор, і за бажанням щіпку солі, можна ще трохи ванільного цукру.
Додаю яйце та манку. Добре перемішую.
Сирну масу накриваю плівкою або кришкою, і прибираю в холодильник на ніч.
Наступного дня дошку щедро присипаю мукою (можна ще рисовою або кукурудзяною), набираю по 1 ст.л. сирної маси та формую кульки.
Кульки щедро обвалюю в борошні і формую сирники.
Я формую за допомогою ножа, можна склянкою. Як зручніше)
Формую і смажу по 6 штук, всього виходить по 12 сирників.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…