Просто ідеальне печиво до кави або чаю. Ароматне, ніжне і дуже смачне. Навіть тим, хто не любить сир, таке печиво припаде до душі. Спробуйте приготувати!
Інгредієнти:
Приготування:
До яйця додаємо сир, цукор, ванілін, сіль, олію, все добре перемішуємо до однорідної маси. Всипаємо половину борошна з розпушувачем, перемішуємо, і всипаємо борошно, що залишилося, і замішуємо тісто. Тісто забираємо в холодильник на 20 хвилин.
Потім тісто ділимо на 4 частини. Кожну частину округляємо та розкочуємо в пласт.
Пласт тіста ділимо на 4 частини. На кожній частині робимо надсічки та викладаємо по одній часточці яблука, злегка присипаємо цукром. Прищипуємо тісто з іншого боку.
Перекладаємо заготовки печива на лист, змащуємо яйцем. Випікаємо при 180 ° 20-25 хвилин.
Печиво готове! Дуже смачне! Навіть не сумнівайтесь, готуйте!
Смачного!)
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…