Рецепти

Простий рецепт сирного печива з яблуком

Просто ідеальне печиво до кави або чаю. Ароматне, ніжне і дуже смачне. Навіть тим, хто не любить сир, таке печиво припаде до душі. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • Сир 200 г
  • Яйце 1 шт.
  • Рослинна олія 50 мл.
  • Ванілін 1 г
  • Сіль щіпка
  • Цукор 50 г
  • Борошно 210 г
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Яблуко 1 шт.+ цукор для посипання
  • Яйце для змащування

Приготування:

До яйця додаємо сир, цукор, ванілін, сіль, олію, все добре перемішуємо до однорідної маси. Всипаємо половину борошна з розпушувачем, перемішуємо, і всипаємо борошно, що залишилося, і замішуємо тісто. Тісто забираємо в холодильник на 20 хвилин.

Потім тісто ділимо на 4 частини. Кожну частину округляємо та розкочуємо в пласт.

Пласт тіста ділимо на 4 частини. На кожній частині робимо надсічки та викладаємо по одній часточці яблука, злегка присипаємо цукром. Прищипуємо тісто з іншого боку.

Перекладаємо заготовки печива на лист, змащуємо яйцем. Випікаємо при 180 ° 20-25 хвилин.

Печиво готове! Дуже смачне! Навіть не сумнівайтесь, готуйте!

Смачного!)

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…