Просто ідеальне печиво до кави або чаю. Ароматне, ніжне і дуже смачне. Навіть тим, хто не любить сир, таке печиво припаде до душі. Спробуйте приготувати!
Інгредієнти:
Приготування:
До яйця додаємо сир, цукор, ванілін, сіль, олію, все добре перемішуємо до однорідної маси. Всипаємо половину борошна з розпушувачем, перемішуємо, і всипаємо борошно, що залишилося, і замішуємо тісто. Тісто забираємо в холодильник на 20 хвилин.
Потім тісто ділимо на 4 частини. Кожну частину округляємо та розкочуємо в пласт.
Пласт тіста ділимо на 4 частини. На кожній частині робимо надсічки та викладаємо по одній часточці яблука, злегка присипаємо цукром. Прищипуємо тісто з іншого боку.
Перекладаємо заготовки печива на лист, змащуємо яйцем. Випікаємо при 180 ° 20-25 хвилин.
Печиво готове! Дуже смачне! Навіть не сумнівайтесь, готуйте!
Смачного!)
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…