Такий вишневий пиріг готується дуже просто, але результат приголомшливий. М’яка, ніжна і смачна випічка порадує вас і ваших близьких. Ставте чайник і готуйте вишневий пиріг!
Корисні поради з приготування вишневого пирога:
Необхідні продукти для приготування вишневого пирога:
Не забудьте за 60 хвилин до приготування випічки витягти масло з холодильника. Воно повинно добре розм’якшити.
У глибокий посуд розбиваємо яйця і додаємо м’яке масло. Туди всипаємо цукор і ванілін. Збиваємо протягом декількох хвилин за допомогою міксера. Цукор повинен весь розчиниться, а маса стати пишною.
Потім додаємо сметану і збиваємо протягом 10 секунд.
Борошно необхідно просіяти і змішати з пекарським порошком і дрібкою солі. У збиту масу додаємо борошняну суміш по частинах, в декілька заходів. Вимішуємо тісто за допомогою міксера до однорідної консистенції. Тісто має вийти блискучим і густим.
Духовку включаємо на 180-190 °, щоб розігрілася. Форму діаметром 23 см змащуємо декількома крапельками соняшникової олії без запаху. Тепер викладаємо в неї тісто і рівняємо.
Вишню попередньо відкидаємо на друшляк, щоб стік весь сік. Оскільки через нього пиріг нормально не пропечеться. Ягоди викладаємо хаотично на тісто і вдавлюємо.
Розміщуємо пиріг в духовку на пів годинки. Випікаємо при 180-190 ° С до рум’яної скоринки. Перевіряємо готовність за допомогою будь-якої дерев’яної палички. Якщо тісто на ній не залишається, значить пиріг готовий.
Поки пиріг не охолоне, з форми його не виймати.
Після поріжте випічку на порційні шматочки і посипте цукровою пудрою.
Також читайте: БЕЗ ВИПІЧКИ. ШВИДКИЙ ДЕСЕРТ З ТРЬОХ ІНГРЕДІЄНТІВ
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…