Сьогодні хочу поділитися рецептом печива на сметані. У печива трохи хрумка скоринка і воно ніжне і схоже на листкове!
Інгредієнти:
Для змащення:
Для посипання:
Випікати при 180°~18-20 хвилин. Час випікання та температура залежать від особливостей духовки
Приготування:
У глибоку миску насипаю борошно, додаю розпушувач, цукор, ванільний цукор та сіль.
Перемішую інгредієнти вінчиком. Додаю вершкове масло. Перетираю руками масло з борошном у крихту. Роблю невелику ямку та виливаю сметану.
Замішую м’яке тісто.
Загортаю тісто в пакет, забираю в холодильник приблизно на 30 хвилин. Охолоджене тісто розкачую у круглий пласт.
Розбовтую яйце і покриваю шар зверху. Можна також використати один жовток.
Зверху насипаю одну-дві столові ложки цукру. Нарізаю пласт на трикутники, використовую фігурний ніж для різання овочів.
Викладаю на лист всі заготовки і ставлю випікатися в духовку розігріту до 180 градусів.
Час випікання 18-20 хвилин
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…