Простий рецепт м’якого печива з яблуками! На приготування потрібно зовсім небагато часу та найдоступніші продукти.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло має бути м’яким, його потрібно заздалегідь дістати з холодильника. Духовку вмикаю розігріватися до 200 °С.
До м’якого вершкового масла додаю цукор, ванільний цукор, дрібку солі.
Збиваю до світлої та пишної маси. Додаю яйце і збиваю ще кілька хвилин. Борошно змішую з розпушувачем і просіюю в миску. Перемішую лопаткою чи ложкою. Вийшло м’яке тісто, трохи липке.
Яблука нарізаю на маленькі шматочки та підмішую в тісто. Формую кульки розміром з волоський горіх і викладаю на лист, на пергамент.
Випікати печиво потрібно при 200 ° С – 20 хвилин.
Яблука можна замінити на груші або сухофрукти, наприклад родзинки.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…