Для тих, хто хоче побалувати себе домашньою випічкою. Відлітає така випічка миттєво. Готується печиво дуже просто, багато часу не забере.
Інгредієнти:
Приготування:
Якщо сир великий, його краще подрібнити блендером. Додаємо щіпку солі.
Додаємо м’яке вершкове масло та перемішуємо.
Додати 1 яйце та борошно з розпушувачем. У складі цукру немає.
Формуємо з тіста кулю, вона не повинна липнути до рук. Загортаємо в плівку і забираємо в холодильник хоча б на 15 хвилин.
Розкачую тісто у прямокутник. Воно охолонуло і з ним легко працювати.
Замість борошна використовую цукор. Якщо любите солодку випічку, цукру не шкодуйте.
Завертайте тісто з обох боків до центру.
Ділимо заготовку на шматочки розміром приблизно 1.5 см.
Викладаємо на лист і випікаємо при 190 градусах приблизно від 15 до 20 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…