Рецепти

Простий рецепт м’якого печива «нашвидкуруч»

Приготував за 10 хвилин, а з’їли все за хвилину! М’яке і дуже смачне печиво з простих продуктів. Готується нашвидкуруч і простіше простого. Порадуйте себе та своїх близьких!

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 80 г
  • Соняшникова олія – 80 г
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Цукрова пудра – 150 г
  • Апельсинова цедра
  • Апельсиновий сік – 50 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль – 3 столові ложки
  • Борошно пшеничне – 400 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Ванільний цукор – 30 г

Приготування:

До вершкового масла вливаємо яйце та соняшникову олію. Всипаємо цукрову пудру та змішуємо.

Натираємо на дрібній терці апельсинову цедру, заливаємо апельсиновим соком і перемішуємо.

Насипаємо кукурудзяного крохмалю, борошна, розпушувача та змішуємо руками.

З тіста формуємо невеликі кульки та обмочуємо їх з одного боку у ванільному цукрі. Вкладаємо на лист з пергаментним папером і випікаємо двадцять хвилин при ста вісімдесяти градусах.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…