Пікантні, ароматні курячі крильця духовці. Крильця виходять солодко-солоними на смак, з гарною глянсовою скоринкою зверху. Готуються дуже просто!
Приготування:
Приготування:
Курячі крила промийте холодною водою та просушіть. За бажанням крила можна розрізати на частини або залишити цілими.
Для маринаду змішайте соус теріякі з олією і видавленим через прес часником. Помістіть крила в соус і залиште промаринуватися на 15-20 хвилин.
Потім перекладіть крила у форму для запікання і готуйте в духовці при 180 градусах приблизно 30 хвилин.
Після посипте зверху кунжутом і запікайте в духовці ще 10 хвилин, до утворення красивої апетитної скоринки.
Крильця за цим рецептом виходять дуже смачними!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…