Пікантні, ароматні курячі крильця духовці. Крильця виходять солодко-солоними на смак, з гарною глянсовою скоринкою зверху. Готуються дуже просто!
Приготування:
- курячі крила 10-12 шт.
- соус теріякі 120-150 мл
- часник 2 зубчики
- олія 1 ст. ложка
- кунжут 1 ст. ложка
Приготування:
Курячі крила промийте холодною водою та просушіть. За бажанням крила можна розрізати на частини або залишити цілими.
Для маринаду змішайте соус теріякі з олією і видавленим через прес часником. Помістіть крила в соус і залиште промаринуватися на 15-20 хвилин.
Потім перекладіть крила у форму для запікання і готуйте в духовці при 180 градусах приблизно 30 хвилин.
Після посипте зверху кунжутом і запікайте в духовці ще 10 хвилин, до утворення красивої апетитної скоринки.
Крильця за цим рецептом виходять дуже смачними!
Смачного!