Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт
- Цукрова пудра – 100 г
- Олія – 100 мл
- Сметана 20% – 100 г
- Борошно пшеничне – 200 г
- Персики – 2 шт
- Розпушувач – 2 ч.л
- Сіль – 0.5 ч.л
- Цукрова пудра для посипання.
Приготування:
- У мисці з’єднуємо яйця та цукрову пудру, починаємо збивати міксером.
- Збиваємо до тих пір, поки маса не стане білою.
- Продовжуючи збивати додаємо олію.
- Додаємо сметану і знову збиваємо.
- Додаємо борошно, сіль і розпушувач.
- Перемішуємо до однорідності.
- У персиків виймаємо кісточки і нарізаємо скибочками.
- У форму для кексів вставляємо маленькі паперові формочки. Також можна використовувати силіконові.
- У кожну форму викладаємо тісто.
- Додаємо скибочки персика.
- Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 ° духовці близько 20 хвилин.
- Даємо кексам трохи охолонути і посипаємо цукровою пудрою.
Кекси з персиками готові!
Смачного!