Сьогодні пектиму апельсинові мафіни, вони дуже просто і швидко готуються. Буквально за 30 хвилин ви вже приготуєте все.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку готуємо апельсин – добре його миємо під проточною водою, насухо витираємо.
Знімаємо цедру за допомогою спеціального ножа чи дрібної терки. Знімаємо тільки верхній шар (жовтогарячий).
Потім розрізаємо апельсин навпіл і починаємо вичавлювати сік із апельсина. У нас має вийти близько 150 мл. апельсинового соку.
Розм’якшене вершкове масло розтираємо з цукровим піском і ванільним цукром. За допомогою вінчика чи ложки збивати міксером не потрібно.
Додаємо туди 3 яйця та все перемішуємо. Вливаємо туди апельсиновий сік, викладаємо апельсинову цедру і знову розмішуємо.
Додаємо в борошно розпушувач і потихеньку починаємо замішувати круте тісто. Виходить воно досить густе.
Змащуємо форми вершковим маслом, разом з бортиками. Далі вмикаємо духовку на 180 градусів і поки вона розігрівається, ми наповнюємо наші форми тістом.
Робити це можна за допомогою столової ложки. Наповнюємо на 2/3. Зі зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло 16 мафінів.
Тепер ставимо їх у заздалегідь розігріту духовку та запікаємо близько 20 хвилин. Як добавку ви можете використовувати шоколад, цукати та ягоди.
За 20 хвилин наші апельсинові мафіни готові. Кекси охолонуть, витягаємо з форми. М’які, ароматні з цитрусовим післясмаком. Поєднання насправді приголомшливе.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…